Bli bedre kjent med Cindy

Cindy sjonglerer overvåking av elektronisk meldingsutveksling mellom sykehus, legekontor og kommune, med å planlegge årets største fest.

Portrett ac Cindy Jensen​​​​​​​

Navn: Cindy Torgersen Jensen
Alder: 36
Stillingstittel: Samhandlingskonsulent
Ansatt siden: Oktober 2020

Bakgrunn:

Utdannet sykepleier ved Høgskolen i Haugesund, hvor jeg tok deler av studiet i Australia. Ble ferdig utdannet i 2008. Startet karrieren på ortopedisk avdeling ved Haugesund sjukehus, men hadde mine siste 12 år ved Gynekologisk avdeling. I tillegg til vanlig sykepleier var jeg også ressurssykepleier innen palliasjon, pakkeforløpskoordinator, og sekretær for merkantile på kvinneklinikken.

Hva jobber du med:

Jeg har min ansettelse hos seksjon for Samhandling. Jeg jobber i Team Meldinger, og her arbeider jeg blant annet med overvåking av elektronisk meldingsutveksling mellom sykehus, legekontor og kommuner. Vi er med på å legge til rette for at pasientinformasjonen skal komme frem til riktig mottaker til hver tid, slik at pasientbehandlingen går så trygt og effektivt som mulig.

"I Helse Vest IKT kreves det ikke alltid datautdanning, men personlig egnethet og relevant bakgrunn. Det gjør at jeg, som sykepleier, får bruke min «inside information» til å gjøre en forskjell i pasientbehandlingen, på en litt annerledes måte enn når jeg er kledd i hvitt."

Fortell om Fellessamlingen:

Fellessamlingen er årets «happening». Der møtes vi fysisk, ler sammen, og det er topp stemning. Fellessamlingen er en timeout fra kontor og hjemmekontor. Faglig påfyll i fellesskap er noe de fleste gleder seg over.

Jeg brenner for at vi skal ha det gøy på jobben, komme oss utenfor komfortsonen og utfordre oss selv. Derfor meldte jeg meg som frivillig til å være med i sosialkomiteen til Fellessamlingen. Jeg får bidra i en spennende planleggingsfase, og blir i tillegg kjent med mange nye ansikter. Jeg er en veldig sosial og utadvendt person, som folk ofte hører før de ser, så planlegging av årets største fest passer meg ypperlig.

Hva motiverer deg ved jobben:

Helse Vest IKT er en motiverende og givende arbeidsplass, med mange muligheter for videreutvikling. Ingen dager er like, og det er ofte nye utfordringer å ta tak i. Vi er en stor IT-familie som har givende arbeid.

Den digitale verden går stadig fremover, raskere enn noen gang. Det er veldig kult å få være med på prosessen, for at overgangene skal være trygge og smidige.​